Україна передала Росії списки для нового обміну

Читать на русском
Українська сторона вже підготувала і передала списки утримуваних у Росії громадян України, повідомила український омбудсмен Людмила Денисова.

Українська сторона вже підготувала і передала списки утримуваних у Росії громадян України, повідомила український омбудсмен Людмила Денісова.

«Списки громадян України, які перебувають на території Росії і в окупованому Криму, ми вже підготували і передали», - сказала вона «Інтерфаксу» в кулуарах 16-й щорічній зустрічі Ялтинської європейської стратегії (YES).

Обмін полоненими та шлях до миру: в чому небезпека для України7 вересня 2019 року відбувся обмін полоненими між Україною і Російською Федерацією за формулою 35 на 35.

Раніше, виступаючи на цьому форумі, президент України Володимир Зеленський заявив, що українська сторона готує нові списки на наступний етап обміну утримуваних осіб з Росією.

Також звільнений із РФ Олег Сенцов на форумі «Ялтинської європейської стратегії» YES-2019 звернувся до президента Володимира Зеленського.

Він показав банку з жовтою і синьою смугами, яку возив із собою 5 років у неволі, і заявив, що хотів би наповнити її бирками інших звільнених українців.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: