Наскільки українці задоволені роботою президента та ВР — соцопитування

Читать на русском
Українці задоволені діяльністю президента Володимира Зеленського, але лише третина позитивно оцінюють роботу прем'єра Олексія Гончарука та роботу новообраної ВР.

71% українців задоволені діяльністю президента Володимира Зеленського. 29% позитивно оцінюють роботу прем’єра Олексія Гончарука, а роботою новообраної ВР задоволені 39% респондентів.

Про це свідчать результати опитування, проведеного Соціологічною групою «Рейтинг».

Третій місяць роботи президента: як Зеленський виконує обіцянкиЗеленському не вдалося збудувати міст, але він зміг вплинути на погашення заборгованості на великому заводі. В перспективі президент пообіцяв легалізацію казино та інвестиції.

Українці найкраще оцінюють напрямок розвитку країни на Заході та Півдні, відносно гірше – у Центрі та на Сході.

55% респондентів вважають, що справи в Україні йдуть у правильному напрямку, 18% – у неправильному, 26% – не визначилися з цього питання.

Більш оптимістичною є молодь та виборці «Слуги народу». Більше песимізму серед найстарших та симпатиків партій «Європейська Солідарність» та «Опозиційна платформа – За життя».

Було опитано населення України від 18 років і старше. Вибірка репрезентативна за віком, статтю, регіонами і типом поселення. Вибіркова сукупність: 2500 респондентів. Особисте формалізоване інтерв’ю (face-to-face). Помилка репрезентативності дослідження: не більше 2,0%. Терміни проведення дослідження: 6-10 вересня 2019 р.

Нагадаємо, «Слово і Діло» продовжує відстежувати обіцянки глави держави. Ще до інавгурації Зеленський встиг дати сотню обіцянок, включаючи програмні, а протягом трьох місяців роботи – ще 83.

Також наші аналітики з’ясовали, наскільки відповідальними були керівники Офісу президента.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: