Бойовики РФ відпрацьовують на Донбасі наступальні дії

Читать на русском
За інформацією розвідки Міноборони, для відпрацювання наступальних дій на непідконтрольну територію Донбасу з РФ з початку вересня було завезено понад 4 тис. тонн пального.

Збройні сили РФ проводять навчання на Донбасі. Вони відпрацьовують ведення активних наступальних бойових дій.

Про це стало відомо зі слів представника Міністерства оборони Олександра Мотузяника під час брифінгу у понеділок, 9 вересня.

Карта ООС: ситуація на сході України на 9 вересняСитуація на сході країни на 9 вересня 2019 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

За інформацією розвідки Міноборони, для відпрацювання наступальних дій на непідконтрольну територію Донбасу з РФ з початку вересня було завезено понад 4 тис. тонн пального. Крім цього, зросла інтенсивність поставок матеріально-технічних засобів і майна військового призначення.

«Потреба окупантів у додаткових ресурсах обумовлена ​​зміною спрямованості заходів бойової підготовки російських окупаційних військ. Зокрема, одним із пріоритетних завдань для командування з'єднань і частин противника під час навчань, які проводяться на тимчасово окупованій території, були визначені відпрацювання питань ведення активних, в тому числі наступальних бойових дій мотострілковими, танковими та артилерійськими підрозділами, із розгортанням пунктів управління в нових районах» , - повідомив Мотузянік.

Раніше на Донбасі затримали дев'ятьох підозрюваних спільників бойовиків.

Також нагадаємо, Німеччина виділила 1 млн євро постраждалим внаслідок війни на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: