На Донбасі затримали дев'ятьох підозрюваних спільників бойовиків

Читать на русском
У зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі, з 1 по 7 вересня, було затримано 9 осіб, підозрюваних в причетності до незаконних збройних формувань РФ.

У зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі, з 1 по 7 вересня, було затримано 9 осіб, підозрюваних в причетності до незаконних збройних формувань РФ.

Про це повідомили у пресцентрі штабу ООС у Facebook.

Зазначається, що у період з 1 по 7 вересня українські військові зі складу Нацгвардії на блокпостах поблизу Маріуполя, Волновахи та Благодатного провели близько 20 затримань. Зокрема, було затримано 9 осіб, ймовірно причетних до російських найманців.

«У період з 1 по 7 вересня було виявлено та затримано 9 осіб, серед яких три жінки. Згідно пошукової бази поліції усі підозрюються у причетності до незаконних збройних формувань. Ще в одного громадянина на блокпосту поблизу населеного пункту Волноваха українські військові під час перевірки виявили підроблений паспорт України», — повідомили у відомстві.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донбасі затримали трьох жінок, яких підозрюють у співпраці з незаконними збройними формуваннями РФ. Пособниць бойовиків затримали на блокпостах на лінії розмежування.

А в Луганській області затримали бойовика «Луганської Народної Республіки». Затриманий був членом мотострілецької бригади з 2015 року. Бойовика було передано співробітникам Служби безпеки України для проведення подальшої перевірки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: