Зведення ООС: 6 обстрілів, без втрат для ЗСУ

Читать на русском
На Донбасі з початку доби 6 вересня в районі проведення операції Об'єднаних сил бойовики шість разів порушили режим припинення вогню.

На Донбасі з початку доби 6 вересня в районі проведення операції Об'єднаних сил бойовики шість разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє пресс-центр ООС.

Як повідомляється, противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених мінського угодами калібрів озброєння. Крім того, застосовував ручні протитанкові гранатомети і стрілецьку зброю.

Всі обстріл було зосереджено в районі відповідальності оперативно-тактичної групи Схід. Бойовики обстрілювали позиції Об'єднаних сил поблизу Павлополя, в районі Водяного, поблизу Лебединського, неподалік Гранітного, поблизу Красногорівки.

Про поранених або загиблих не повідомляється.

Нагадаємо, за минулу добу 5 вересня противник 21 раз порушив режим припинення вогню. В результаті обстрілу один український військовий загинув, ще один військовослужбовець Об'єднаних сил був поранений.

Крім того, в Донецькій області в районі операції Об'єднаних сил прикордонники виявили арсенал боєприпасів, що потенційно загрожує безпеці цивільного населення Донбасу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: