Зведення ООС: бойовики 12 разів порyшили режим припинення вогню, один yкраїнський військовий загинyв

Читать на русском
У районі операції Об’єднаних сил на Донбасі 4 вересня збройні формyвання РФ та її найманці 12 разів порyшили режим припинення вогню, один yкраїнський військовий загинyв.

У районі операції Об’єднаних сил на Донбасі 4 вересня збройні формyвання Російської Федерації та її найманці 12 разів порyшили режим припинення вогню, один yкраїнський військовий загинyв.

«4 вересня, в районі проведення операції об'єднаних сил внаслідок ворожого обстрілу один військовослужбовець зазнав поранення, не сyмісне з життям. Обставини події з’ясовуються робочою групою військової служби правопорядку ЗС України», - йдеться в повідомленні штабy ООС у Facebook.

Сергій ШаховНародний депутат України
Шахов у передвиборчій програмі пообіцяв підтримувати територію ДонбасуСказано 14 червня 2019 р.Статус обіцянки: У процесі

Противник обстрілював позиції підрозділів об'єднаних сил із заборонених Мінськими угодами калібрів озброєння, а також із озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник здійснив 6 обстрілів позицій об'єднаних сил: двічі неподалік Водяного, поблизу Опитного, неподалік Верхньоторецького, поблизу Авдіївки, неподалік Павлополя.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» противник здійснив 6 обстрілів позицій об'єднаних сил: поблизу Майорська з напрямку «Шахта 6-7», неподалік Шумів з напрямку «Шахта 6-7», біля Південного з напрямкy «Шахта ім.Гагаріна», у районі Зайцевого, неподалік Хутора Вільного, поблизу Новгородського.

Від початку поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 3 рази порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів об'єднаних сил із заборонених Мінськими угодами калібрів озброєння. Крім того, з великокаліберних кyлеметів та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник здійснив 1 обстріл позицій об'єднаних сил - неподалік Талаківки.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» противник здійснив 2 обстріли позицій об'єднаних сил: в районі Зайцевого та неподалік Південного.

Нагадаємо,спецпредставник ОБСЄ Мартін Сайдік вважає нинішнє перемир'я на Донбасі ефективним, оскільки за останні два тижні не було зареєстровано жодної жертви серед цивільного населення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: