Зведення ООС: один український військовий загинув та ще один поранений

Читать на русском
На Донбасі збройні формування РФ та її найманці 15 разів порушили режим припинення вогню, унаслідок чого один український військовослужбовець загинув, ще один - отримав поранення.

Протягом минулої доби, 2 вересня, на Донбасі збройні формування Російської Федерації та її найманці 15 разів порушили режим припинення вогню, унаслідок чого один український військовослужбовець загинув, ще один - отримав поранення.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил.

КПВВ на Донбасі перейшли на осінній графікПовідомляється, що пункти пропуску на лінії зіткнення в Донбасі перейшли на осінній режим роботи з 07:00 до 18:30.

Зазначається, що обстріли здійснювалися із заборонених Мінськом артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також з озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Так, обстріли зафіксовані неподалік Водяного, Гранітного, Лебединського, Новомихайлівки, Талаківки, Новотроїцького, Гнутового, Красногорівки, Новотошківського, Новозванівки та Хутора Вільного.

«За минулу добу внаслідок ворожого обстрілу один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил загинув, ще один військовослужбовець отримав поранення», - говориться в повідомленні. Від початку поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 2 рази порушили режим припинення вогню поблизу Павлополя.

Нагадаємо, збройні формування Російської Федерації та її найманці на Донбасі увечері в неділю, 1 вересня, знову вдалися до провокацій та порушили заборону на використання будь-якої зброї, здійснивши кілька обстрілів українських позицій у напрямку населених пунктів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: