Нацрада призначила позапланову перевірку ще одному телеканалу

Читать на русском
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення задовольнила заяви компаній ТРК Міст ТБ (логотип ZIK, Львів) та ТРК Нові комунікації (логотип Z ZIK) про зміну бенефіціарного власника.

Нацрада з ТБ призначила позапланову виїзну перевірку телеканалу ZIK.

Про це повідомляється на сайті Нацради у четвер, 5 вересня.

Також Національна рада з питань телебачення і радіомовлення задовольнила заяви компаній ТРК Міст ТБ (логотип ZIK, Львів) та ТРК Нові комунікації (логотип Z ZIK) про зміну бенефіціарного власника.

Зазначено, що тепер в супутникових ліцензіях ТРК Міст ТБ і ТРК Нові комунікації, а також в ліцензії на багатоканальне загальнонаціональне телебачення телемережі МХ-3 Нових комунікацій кінцевим бенефіціарним власником вказано Тараса Козака.

Регулятор інформує, що за результатами моніторингу супутникового мовлення ТРК Міст ТБ від 27 серпня 2019 року Нацрада зафіксувала відсутність мовлення за параметрами, вказаними в ліцензії, що є порушенням вимог закону Про телебачення і радіомовлення.

«Національна рада, керуючись ч.1 ст.70 цього закону (Про телебачення і радіомовлення - ред.), Ст. 13 закону України Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення, абз. 3 п. 3 р. III Інструкціі про порядок здійснення моніторингу телерадіопрограм, проведення перевірок телерадіоорганізацій та провайдерів програмної послуги, призначила позапланову виїзну перевірку діяльності цього мовника», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Нацрада проситиме суд анулювати ліцензію NewsOne.

Також відзначимо, Нацрада через суд анулює ліцензії 17 медіа і провайдерів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: