В ООС заявили про посилення обстрілів на Донбасі

Читать на русском
Бойовики Російської федерації та їх найманці посилили обстріл позицій українських військових на Донбасі.

Бойовики Російської федерації та їх найманці посилили обстріл позицій українських військових на Донбасі.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба операції Об'єднаних сил (ООС).

Волкер нагадав, хто відповідальний за мир на ДонбасіМир на Донбасі встановиться після того, як Росія виведе свої війська з окупованих територій.

Згідно з повідомленням, посилилися обстріл поблизу населених пунктів Вільного і Троїцька. Бойовики вели вогонь по позиціях українських військових з мінометів 82-го калібру.

«Вищевказані факти ще раз свідчить про цілеспрямовані дії збройних формувань Російської Федерації і їх найманців щодо подальшого загострення конфлікту, небажання дотримуватися режиму припинення вогню і свідоме невиконання Мінських домовленостей», - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що 2 вересня в період з 20:40 до 21:25 бойовики 10 разів вистрілили з мінометів поблизу Вольного. В районі Троїцька противник здійснив 5 обстрілу з мінометів 3сентября в період з 5:30 до 5:50.

Нагадаємо, за минулу добу 2 вересня бойовики 15 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. В результаті обстрілу загинув український військовий, ще один отримав поранення.

У Берліні пройшла зустріч радників «нормандської четвірки». За результатами зустрічі були визначені пріоритетні завдання для проведення саміту в нормандському форматі. Серед них - розведення сторін у районі Станиці Луганської.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: