Гончарук розповів, з яких питань консультується із Зеленським

Читать на русском
Голова уряду Олексій Гончарук заявив, що консультується з президентом Володимиром Зеленським з питань кадрових призначень.

Голова уряду Олексій Гончарук заявив, що консультується з президентом Володимиром Зеленським з питань кадрових призначень.

Про це він сказав в ефірі Свободи слова, пише «Слово і Діло».

Гончарук призначений прем'єр-міністром: що він вже встиг пообіцятиОлексій Гончарук лише один день на посаді прем'єр-міністра, а вже дав сім нових обіцянок. Слово і Діло написало докладніше.

Гончарук зазначив, що йому ніхто не заважав формувати уряд, однак під час формування кадрової політики він консультується з президентом.

«До сьогодні мені ніхто не заважав формувати уряд. У мене немає підстав вважати, що практика зміниться. Якщо є міністр, він сам собі має підібрати команду. Мені довірили керувати урядом. Я здебільшого самостійно формую кадрову політику. Звісно, я консультуюся із президентом. Звісно, ми зіставляємо ті чи інші бачення. Він підказує, і ми радимося», - заявив Гончарук

При цьому прем'єр розповів, що його погляди на кадрові призначення часто не співпадають із поглядами Зеленського, проте вони знаходять спільні рішення.

«Президент досить розумна людина, щоб прислухатися до думки тих людей, яким він довіряє. У мене неодноразово були ситуації, коли президент зі мною спочатку мав різні погляди, а потім ми з ним знаходили спільні погляди в результаті дискусії. Він чує. Він здатний сприймати аргументи», - додав Гончарук.

Раніше Гончарук розповів про перше рішення Кабміну.

Також нагадаємо, Гончарук наполягає на спрощенні трудових відносин.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: