Гончарук проїхався на самокаті будівлею Кабміну

Читать на русском
За словами Гончарука, в будівлі Кабміну величезна кількість поверхів, де розташовані десятки кабінетів, в яких працюють тисячі людей.

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук у відеозверненні до школярів з нагоди Дня знань показав приміщення Кабінету міністрів і проїхався на самокаті.

Про це повідомляє «Слово і Діло».

Гончарук призначений прем'єр-міністром: що він вже встиг пообіцятиОлексій Гончарук лише один день на посаді прем'єр-міністра, а вже дав сім нових обіцянок. Слово і Діло написало докладніше.

«Привіт друзі. Сьогодні 1 вересня, День знань. Завтра ви підете до школи... А я піду на роботу до Кабінету міністрів України, де я працюю прем'єр-міністром. Колись хтось із вас також буде прем'єр-міністром. Але на той момент Україна вже буде сильною модерною державою, з якою рахуватимуться в світі. Тоді уряд працюватиме в сучасній, інноваційній будівлі, яку ви обов'язково побачите. Який вигляд будівля має сьогодні, я хочу вам показати», — сказав новий прем'єр у відеозверненні на своїй сторінці Facebook.

За словами Гончарука, в будівлі Кабміну величезна кількість поверхів, де розташовані десятки кабінетів, в яких працюють тисячі людей.

«А коридори тут такі довгі, що деколи можна користуватися самокатом», — сказав він і проїхався на електросамокаті коридором та заїхав до зали засідань уряду.

Нагадаємо, що в четвер, 29 серпня, депутати Верховної Ради IX скликання затвердили новий склад Кабінету міністрів.

Також відзначимо, Гончарук наполягає на спрощенні трудових відносин.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: