Зведення ООС: нові обстріли, є загиблий

Читать на русском
Упродовж минулої доби 1 вересня і з початку 2 вересня на Донбасі бойовики 17 раз порушили режим припинення вогню, в результаті чого загинув український військовий.

Упродовж минулої доби 1 вересня і з початку 2 вересня на Донбасі бойовики 17 раз порушили режим припинення вогню, в результаті чого загинув український військовий.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба операції Об'єднаних сил (ООС).

Карта ООС: ситуація на Сході України на 1 вересняМіністерство оборони України опублікувало карту бойових дій на Донбасі станом на 1 вересня.

Повідомляється, що військовослужбовець ООС загинув в результаті обстрілу 2 вересня.

«2 вересня, в районі проведення операції Об'єднаних сил внаслідок ворожого обстрілу один військовослужбовець збройних сил України отримав поранення несумісне з життям. Обставини події з'ясовуються робочою групою. Командування Об'єднаних сил висловлює співчуття рідним і близьким загиблого», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що за минулу добу збройні формування Російської Федерації і її найманці 15 разів обстрілювали позиції ООС. Ще двічі противник порушував режим припинення вогню 2 вересня. При цьому використовували міномети, озброєння БПМ, гранатомети різних систем великокаліберні пулементи і стрілецьку зброю.

Обстріли відбувалися в районі Миколаївки, Водяного, Новотроїцького, Луганського, зацев, Новолуганське, Вільного, Новотошківському.

Нагадаємо, за 31 серпня на Донбасі бойовики 20 разів обстрілювали позиції ООС. В результаті обстрілу поранення отримав український військовий.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: