Зведення штабу ООС 31 серпня: 17 обстрілів, є загиблий і поранений

Читать на русском
Протягом доби, 30 серпня, на Донбасі бойовики 17 разів порушили «режим тиші», в результаті обстрілу один український військовий загинув, ще один отримав поранення.

Протягом доби, 30 серпня, на Донбасі бойовики 17 разів порушили «режим тиші», в результаті обстрілу один український військовий загинув, ще один отримав поранення.

Про це повідомляє прес-служба штабу ООС, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 30 серпняСитуація на сході країни на 30 серпня 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Відзначається, що противники 17 разів порушили режим припинення вогню, використовуючи заборонені Мінськими угодами міномети калібру 120 мм і 82 мм, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети, снайперську і стрілецьку зброю.

У районі відповідальності оперативно-тактичної групи Схід бойовики здійснили 11 обстрілів позицій ОС: поблизу Водяного, Лебединського, Мар'їнки, Новотроїцького, Троїцького і Новомихайлівки.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ бойовики 6 разів обстріляли позиції ОС: поблизу Новолуганського, Золотого-4, Майорська, Станиці Луганської і Новозванівки.

У результаті ворожих обстрілів загинув один військовослужбовець ОС, ще один отримав поранення.

Відзначається, що з початку поточної доби, 31 серпня, бойовики 2 рази порушили режим припинення вогню, застосовуючи гранатомети різних систем в районі відповідальності оперативно-тактичної групи Схід біля Водяного; і гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ поблизу Зайцевого.

Нагадаємо, 30 серпня на Донбасі бойовики шість разів порушили режим припинення вогню.

Також відзначимо, на Донбасі колишній бойовик добровільно здався поліцейським.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: