Зведення ООС: бойовики 17 разів порушили режим припинення вогню

Читать на русском
Незаконні збройні формування 17 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, українські військовослужбовці при цьому не постраждали.

Незаконні збройні формування 17 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, українські військовослужбовці при цьому не постраждали.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил.

Карта ООС: ситуація на сході України на 29 серпняСитуація на сході країни на 29 серпня 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«29 серпня збройні формування Російської Федерації і її найманці 17 разів порушили режим припинення вогню ... За минулу добу втрат в результаті ворожих обстрілів з нашого боку не було», - йдеться в повідомленні, на офіційній сторінці штабу ООС у соцмережі Фейсбук у п'ятницю вранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник зробив 10 обстрілів позицій Об'єднаних сил поблизу з Мар'їнкою - з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, тричі біля Водяного - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, у Новогнатівки - зі станкового протитанкового гранатомета, двічі навколо Гнутового - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, неподалік Лебединського - з ручних протитанкових гранатометів, поруч із Талаківкою - зі стрілецької зброї, близько Павлополя - з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» противник зробив 7 обстрілів позицій Об'єднаних сил. Зокрема, двічі неподалік Південного - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, у Зайцевого - з озброєння БМП і стрілецької зброї, тричі біля Луганського - з озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, неподалік Новолуганського - з автоматичного гранатомета , великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

«З початку поточної доби збройні формування Російської Федерації і її найманці 1 раз порушили режим припинення вогню в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» неподалік Водяного - зі стрілецької зброї», - додали в штабі.

Раніше ОБСЄ констатувала зрив початку ремонту моста в Станиці Луганській.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: