Рябошапка обіцяє щотижня садити чиновників

Читать на русском
Новопризначений генпрокурор Руслан Рябошапка заявляє про наміри щотижня залучати до відповідальності високопоставлених чиновників.

Новопризначений генпрокурор Руслан Рябошапка заявляє про наміри щотижня залучати до відповідальності високопоставлених чиновників.

Про це він сказав в п'ятницю, 30 серпня, після свого представлення на посаді голови відомства, повідомляє «Слово і Діло».

«Я своїм завданням бачу зробити цю систему ще більш потужною, зробити все ж таки прокуратуру дійсно органом, який координуватиме всі правоохоронні органи і ставити перед ними завдання в сфері боротьби зі злочинністю і контролювати виконання цих завдань, причому жорстко», - сказав Рябошапка.

«Ми не хочемо крові буквально, але в сенсі правовому ми хочемо крові. Щотижня хтось має бути притягнутий до відповідальності із високопоставлених чиновників. Якнайбільше активів, грошей, які були вкрадені у цієї країни та у наших людей, мають бути знайдені і повернені країні. Власне, це й буде нашим основним пріоритетом на найближчі роки», - додав генпрокурор.

На церемонії представлення були присутні керівник Офісу президента Андрій Богдан і колишній генпрокурор Юрій Луценко, який, у свою чергу, подякував колегам за роботу і побажав Рябошапці успіхів у його подальшій роботі.

Раніше Рябошапка розповів про плани щодо перезавантаження прокуратури.

Також нагадаємо, Рябошапка прокоментував призначення генпрокурором.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: