Зеленський у Варшаві зустрінеться не лише з лідером США – ЗМІ

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський під час дводенного візиту до Варшави зустрінеться з лідерами Польщі, США, Бельгії, Литви та Грузії.

Президент України Володимир Зеленський під час дводенного візиту до Варшави зустрінеться з лідерами Польщі, США, Бельгії, Литви та Грузії.

Як пише «Слово і Діло», про це інформує УНІАН.

Зустріч Зеленського з Трампом: чи є сценарій миру на ДонбасіУ Держдепі говорять, що зустріч Трампа й Зеленського може відбутися на двох майданчиках – у Польщі та США.

«Щодо структури візиту — планується два дні. Перший день — польський двосторонній візит, другий день пов’язаний із відзначенням річниці початку Другої світової війни», - заявило дипломатичне джерело.

31 серпня у Варшаві Зеленський зустрінеться з польським керівництвом: президентом Анджеєм Дудою, прем'єр-міністром Матеушем Моравецьким і представниками парламенту Польщі.

Крім того, заплановані зустрічі президента України з представниками польського бізнесу та української громади в Польщі.

1 вересня український лідер проведе низку двосторонніх зустрічей. «Поки що у нас підтверджена Бельгія, Литва, Грузія, можливо, будуть ще зустрічі, опрацьовується питання зустрічі з президентом США Дональдом Трампом», - додав співрозмовник.

Як заявив радник з питань національної безпеки США Джон Болтон під час свого візиту в Україну, Трамп запланував зустріч із українським колегою у Варшаві.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: