У МЗС розповіли подробиці зустрічі Зеленського й Трампа у Варшаві

Читать на русском
МЗС залучене до процесу підготовки зустрічі лідерів України та США у Варшаві, яка має відбутися наприкінці серпня-початку вересня.

Наприкінці серпня-початку вересня у Варшаві відбудеться зустріч президента України Володимира Зеленського та президента Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа, на якій буде підписана низка документів.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомила заступниця міністра закордонних справ із питань європейської інтеграції Олена Зеркаль в ефірі «5 каналу».

«Ми відпрацьовуємо частину, яка пов'язана, звичайно, з інформаційно-аналітичним забезпеченням, з документами, які планується підписати під час зустрічі у Польщі. Відпрацьовуємо наповнення цих зустрічей. Я думаю, що це буде нормальна, цікава зустріч», - відповіла Зеркаль на запитання про те, хто готує зустріч президентів США і України.

9 серпня тимчасово повірений США у справах України Вільям Тейлор заявив, що час і дата офіційної зустрічі Зеленського та Трампа поки не узгоджена, але Трамп і Зеленський бажають поспілкуватися у Варшаві, куди обидва були запрошені з нагоди 80-ї річниці початку Другої світової війни.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: