У Дрогобичі з-під завалів витягнули тіла 8 загиблих

Читать на русском
У Дрогобичі під завалами об'їзду будинку рятувальники виявили тіло ще одного загиблого. Жодних даних про особу загиблого не повідомляють.
Фото - dsns.com.ua

У Львівській області на місці обвалу під'їзду в будинку в Дрогобичі станом на 6:00 у четвер, 29 серпня, знайдені тіла восьми загиблих.

Як пише «Слово і Діло», про повідомили у прес-службі ДСНС.

У Дрогобичі оголосили жалобу за загиблими через обвал будинкуМіськрада Дрогобича Львівської області оголосила дводенну жалобу за загиблими внаслідок обвалення житлового будинку.

Нагадаємо, у Дрогобичі протягом 29 і 30 серпня оголошено жалобу за загиблими в результаті обвалу в житловому будинку. На всій території міста в ці дні закликають приспустити державний прапор України з траурною стрічкою на будівлях і спорудах місцевого самоврядування. Також рекомендують обмежити проведення розважально-концертних заходів. А в закладах торгівлі та ресторанного господарства і в громадському транспорті заборонено звучання розважальної музики.

Також через обвал у Дрогобичі Зеленський доручив провести аудит усіх житлових будинків в Україні.

У квартал, який було відключено від водопостачання у зв'язку із обвалом під'їзду будинку, організовано три пункти підвезення води. А подачу води через централізовану мережу планують відновити 29 серпня.

Раніше повідомлялося, що мешканці будинку у Дрогобичі, де обвалився один з під'їздів, вважають, що причиною обвалу могли стати ремонтні роботи в перукарні на першому поверсі.

Як відомо, внаслідок обвалення сім осіб госпіталізовано, серед них є діти.

Слідство розглядає три можливі причини обвалення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: