Вибух у Дрогобичі: під завалами шукають людей

Читать на русском
Під завалами під'їзду чотириповерхового житлового будинку в Дрогобичі Львівської області можуть перебувати ще п'ять осіб.
Фото - drohobych-rada.gov.ua

Під завалами під'їзду чотириповерхового житлового будинку в Дрогобичі Львівської області можуть перебувати ще п'ять осіб.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Згідно з оперативними даними, під завалами може перебувати п'ять осіб, з огляду на кількість прописаних і можливу кількість проживаючих людей в цих квартирах. Пошуково-рятувальні роботи проводяться безперервно і будуть проводитися до остаточного виявлення осіб, доля яких залишається невідомою.

Нагадаємо, вночі в Дрогобичі через вибух завалився чотириповерховий будинок. Попередньо, в житловому будинку стався вибух газу.

Зруйновано під'їзд з першого по четвертий поверхи. Двоє людей загинули, ще семеро госпіталізовані. Рятувальні роботи тривають.

Поліція відкрила відкрила кримінальне провадження за ч.3 ст.270-1 Кримінального кодексу (умисне знищення або пошкодження об'єктів житлово-комунального господарства). Правоохоронці зазначили, що наразі встановлюють, що могло спричинити обвал будівлі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: