Звільнили керівників Нацполіції в чотирьох областях

Читать на русском
Начальники головних управлінь Національної поліції в Закарпатській, Львівській, Житомирській та Запорізькій областях були звільнені з посад.

Начальники головних управлінь Національної поліції в Закарпатській, Львівській, Житомирській та Запорізькій областях були звільнені з посад.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції, пише «Слово і Діло».

«Керівництвом МВС та Національної поліції було ухвалене рішення про звільнення з посад керівників головних управлінь у Закарпатській, Львівській, Житомирській та Запорізькій областях», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що на даний час колишній керівник Головного управління Нацполіції у Львівській області Валерій Середа уже призначений начальником Департаменту забезпечення діяльності голови Національної поліції.

Колишнього начальника Головного управління Нацполіції в Житомирській області В'ячеслава Печененка призначили до центрального апарату Національної поліції.

«Зараз вирішується питання подальшого проходження служби колишніми начальниками головних управлінь Нацполіції в Запорізькій та Закарпатській областях», - додали в поліції.

Раніше Аваков звільнив начальників поліції в чотирьох областях.

Також нагадаємо, ДБР оголосило про підозру екс-начальнику поліції Дніпропетровської області.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: