У «Слузі народу» назвали спікерів для спілкування зі ЗМІ

Читать на русском
Спікерами Слуги народу в Раді є ті народні депутати, які можуть компетентно відповісти на питання ЗМІ з приводу планів і рішень фракції - Дмитро Разумков, Руслан Стефанчук і Давид Арахамія.

У фракції «Слуга народу» у Верховній раді ІХ скликання визначили коло народних депутатів, які можуть активно відвідувати телевізійні ефіри та надавати коментарі журналістам.

Як пише «Слово і Діло», про це РБК-Україна повідомило джерело у керівництві фракції «Слуга народу».

Гончарук представив новий Кабмін — перелік міністрів (доповнено)Новий глава уряду Олексій Гончарук представив склад свого Кабінету міністрів під час засідання Верховної ради 9 скликання 29 серпня.

«За словами співрозмовника, спікерами політичної сили у Верховній раді є ті народні депутати, які можуть компетентно відповісти на питання ЗМІ щодо планів та рішень фракції. «Керівництво фракції є основними спікерами по загальним питанням», - повідомило джерело.

Зокрема, це депутати Дмитро Разумков, Руслан Стефанчук та Давид Арахамія.

Окрім того, відвідувати телевізійні ефіри активно зможуть заступники голови фракції, керівники та заступники профільних комітетів парламенту.

«Наприклад, керівники комітетів, адже вони є експертами і фахівцями у своїй темі. Вони можуть розказати про питання, які вони напрацювали. Коли дає коментар заступник голови фракції, логічно, що до нього є більше запитань, ніж до інших представників фракції. Заступники голови фракції проводили підготовчі групи та інше, звичайно, що в них просто більше інформації», - розповіли у фракції.

У фракції «Слуга народу» наголошують, що інші депутати ВР потребують більше досвіду для коментування питань на ТВ-ефірах. Втім, заборон для спілкування з журналістами для депутатів немає.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: