Прокуратура просить арештувати ексміністра Богатирьову

Читать на русском
Ексміністра охорони здоров'я часів президента-втікача Віктора Януковича Раїсу Богатирьову, яка вчора повернулася в Україну, залишили під вартою.

Ексміністра охорони здоров'я часів президента-втікача Віктора Януковича Раїсу Богатирьову, яка вчора повернулася в Україну, залишили під вартою.

Як пише «Слово і Діло», прокуратурою міста Києва до Печерського райсуду столиці внесене клопотання щодо вирішення питання про застосування запобіжного заходу до ексміністра.

Санкції, розшук, кримінальні провадження: кого з чиновників режиму Януковича більше не переслідуютьЩоб не плутатися, ми зібрали до купи всі дані про те, кого з чиновників режиму Януковича більше не розшукують, з кого зняли санкції, а стосовно кого зупинили кримінальні провадження.

«На виконання рішення суду прокуратурою міста Києва до Печерського райсуду столиці внесено клопотання щодо вирішення питання про застосування відносно ексочільниці МОЗ України, затриманої 27.08.2019 в аеропорту Києва, раніше вже обраного запобіжного заходу у вигляді тримання вартою.

Згідно з ухвалою, після затримання підозрюваної не пізніше як за 48 годин слідчий має забезпечити її доставку до суду для розгляду питання про застосування обраного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – йдеться в повідомленні прокуратури міста Києва.

Сьогодні, 28 серпня, відповідне клопотання внесене прокурором до Печерського райсуду м. Києва.

Час засідання визначать під час автоматичного розподілу справ у суді.

Нагадаємо, Богатирьову затримали, коли вона повернулася до України.

Богатирьову підозрюють у заволодінні бюджетними коштами в особливо великих розмірах під час організації та проведення закупівлі лікарських засобів та виробів медичного призначення. Злочин передбачений ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу.

«Слово і Діло» вирішило зібрати всі дані й показати, хто з чиновників часів Януковича досі перебуває під санкціями, кого досі шукає Інтерпол, а хто все ще фігурує в кримінальних провадженнях і за якими статтями.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: