«Голос» просить «Слугу народу» переглянути призначення Шуфрича

Читать на русском
Партія Голос звертається до президента України Володимира Зеленського та Слуги народу з вимогою не допустити обрання головою комітету з питань свободи слова Верховної ради Шуфрича.

Партія «Голос» звертається до президента України Володимира Зеленського та партії «Слуга народу» з вимогою не допустити обрання головою комітету з питань свободи слова Верховної ради представника «Опозиційної платформи – За життя» Нестора Шуфрича.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться в заяві «Голосу» в офіційному телеграм-каналі.

Шуфрич очолить комітет Ради з питань свободи слова: що пишуть у соцмережахНестор Шуфрич очолить парламентський комітет зі свободи слова. Слово і Діло зібрало, що про це думають у соцмережах.

«Зокрема, представник партії «Голос» на підготовчій підгрупі нової Верховної ради голосував проти призначення Нестора Шуфрича головою комітету з питань свободи слова та порушував це питання на загальній групі», – йдеться в заяві «Голосу» в офіційному телеграм-каналі.

На думку партії, призначати головою комітету з питань свободи слова представника політичної команди, яка «гнобила свободу слова в Україні», неприпустимо.

«Слово і Діло» подивилось, як у соціальних мережах відреагували на можливе призначення Шуфрича головою комітету.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: