Шуфрич приховав у декларації вартість майна – НАЗК

Читать на русском
У Національному агентстві з питань запобігання корупції заявили, що нардеп Нестор Шуфрич у декларації за 2015 рік приховав вартість майна на 14 мільйонів гривень.

У Національному агентстві з питань запобігання корупції заявили, що нардеп від «Опозиційного блоку» Нестор Шуфрич у декларації за 2015 рік приховав вартість майна на 14 мільйонів гривень.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба НАЗК.

Обіцянки країни чудес. Як працює народний депутат Нестор ШуфричНардеп Шуфрич виконав лише 7 обіцянок, а провалив – удвічі більше. За рік до виборів йому потрібно встигнути втілити в життя 16 запевнень, більшість з яких належать до передвиборчих.

Зазначається, що Шуфрич у декларації за 2015 рік не зазначив вартість низки своїх об’єктів нерухомості: 2 земельних ділянок, 2 житлових будинків та 5 квартир. Відомості про ще одну ділянку народного депутата відсутні в декларації взагалі.

«Загальна сума встановлених недостовірних відомостей у декларації народного депутата за 2015 рік становить майже 14,3 мільйона гривень», – ідеться в повідомленні.

Повідомляється, що висновок щодо декларації Шуфричу скерували до Національного антикорупційного бюро.

Крім того у відомстві додали, що на попередніх засіданнях НАЗК встановило, що Шуфрич вказав недостовірні відомості в деклараціях за 2016 і 2017 роки на 14 і 13 мільйонів гривень відповідно.

Нагадаємо, 21 червня прес-служба НАЗК повідомила, що агентство під час перевірки декларацій народного депутата Нестора Шуфрича виявило розбіжності на понад 13 млн грн.

Нардеп від «Опозиційного блоку» Нестор Шуфрич заявив, що йому та його юристам протягом 3 років не надають акт перевірки його декларації НАЗК.

Раніше аналітики «Слова і Діла» писали, що в Шуфрича 69 обіцянок. З них виконана лише 21.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: