Зведення ООС: бойовики 8 разів порушили режим припинення вогню

Читать на русском
У понеділок збройні формування РФ та її найманці 8 разів порушили режим припинення вогню. Під час ворожих обстрілів 1 військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення.

У понеділок збройні формування РФ та її найманці 8 разів порушили режим припинення вогню. Під час ворожих обстрілів 1 військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення.

Як пише «Слово і Діло», про це інформує прес-центр ООС.

Карта ООС: ситуація на сході України на 26 серпняСитуація на сході країни на 26 серпня 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із забороненої Мінськими угодами зброї – мінометів калібру 82 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї», - йдеться у заяві.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник здійснив 3 обстріли позицій Об'єднаних сил: два рази неподалік Водяного – з гранатометів різних систем; поблизу Лебединського – зі стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» відбулося 5 обстрілів: двічі поблизу Новолуганського – із забороненої Мінськими угодами зброї – мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів; неподалік Травневого – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; поблизу Шумів – з ручного протитанкового гранатомета; неподалік Луганського – з автоматичного гранатомета.

Раніше стало відомо, скільки військових загинуло на Донбасі з початку «хлібного перемир'я».

Нагадаємо, з Донбасу виведуть підрозділи Нацгвардії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: