Зведення штабу ООС 25 серпня: 5 обстрілів, втрат немає

Читать на русском
На Донбасі за минулу добу бойовики п'ять разів порушили режим припинення вогню, українські військові не постраждали.

На Донбасі за минулу добу бойовики п'ять разів порушили режим припинення вогню, українські військові не постраждали.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 24 серпняСитуація на сході країни на 24 серпня 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«24 серпня збройні формування Російської Федерації і її найманці п'ять разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї... За минулу добу втрат з нашого боку в результаті ворожих обстрілів не було», - сказано у зведенні ООС.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід противник зробив 4 обстрілу: неподалік Мар'їнки - з станкового протитанкового гранатомета; поблизу Павлопіль - з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; двічі неподалік Водяного - з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ противник зробив один обстріл поблизу Новолуганське - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

«З початку поточної доби обстрілів позицій підрозділів Об'єднаних сил з боку збройних формувань Російської Федерації і їхніх найманців не зафіксовано», - підсумували в штабі ООС.

Нагадаємо, з Донбасу виведуть підрозділи Нацгвардії.

Також відзначимо, Сайдік відзначив ефективність перемир'я в Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: