Карта ООС: ситуація на сході України на 24 серпня

Читать на русском

Ситуація на сході країни на 24 серпня 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Обстріли:

Протягом минулої доби, 23 серпня, на лінії бойового зіткнення зафіксовано 3 порушення режиму тиші з боку російсько-окупаційних військ. Збройні провокацій ворог вів ввечері.

З 19:05 окупанти розпочали обстріл позицій наших оборонців н.п. Зайцеве. Тут противник протягом 25 хвилин застосовував ручні протитанкові та автоматичні станкові гранатомети, а також стрілецьку зброю.

Окрім цього, двічі під ворожим прицілом перебували вчора ввечері наші захисники Водяного. З 21:00 з напрямку від н.п. Азов, а потім після 23:00 з напрямку від Ужівки окупанти провокаційно застосовували по позиціях наших героїв стрілецьку зброю.

На щастя, втрат серед захисників України внаслідок цих ворожих збройних провокацій протягом минулої доби, немає.

Сьогодні, 24 серпня, в День Незалежності України, в районі відсічі та стримування збройної агресії РФ на території Донецької та Луганської областей наші Українські герої вже двічі перебували у прицілі російсько-окупаційних військ

Одразу з опівночі в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” Об’єднаних сил з напрямку від шахти Трудівська окупованого Донецька ворог застосував гранатомети по позиціях наших захисників м. Мар’їнка.

Пізніше, з 01:30 ночі, протягом 20 хвилин, окупанти вели прицільний провокаційний обстріл з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по оборонцях Павлополя.

Втрат, від початку цієї доби, внаслідок російської збройної агресії на сході України, серед наших героїв-захисників немає.

Підрозділи Об’єднаних сил на лінії бойового зіткнення щохвилини перебувають напоготові до підступних та провокаційних дій з боку російсько-окупаційних військ.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: