У США заявили, що готові до переговорів з Китаєм

Читать на русском
США готові до переговорів з Китаєм, незважаючи на підвищення митних мит на товари з Китаю. Трамп заявив журналістам перед вильотом до Франції на саміт G7.

США готові до переговорів з Китаєм, незважаючи на підвищення митних мит на товари з Китаю.

Як пише «Слово і Діло», про це президент Сполучених Штатів Дональд Трамп заявив журналістам перед вильотом до Франції на саміт G7, інформує сайт Білого дому.

«Я завжди відкритий для переговорів», - сказав Трамп у відповідь на запитання, чи він готовий вести переговори з Китаєм в наступному місяці.

Нагадаємо, Трамп заявив у п'ятницю, що США мають намір підвищити мита на товари з Китаю у вересні і жовтні додатково на 5% у порівнянні з раніше оголошеними показниками. Даний крок Трамп назвав відповіддю на «політично мотивований крок» Китаю щодо введення мит на експорт США в розмірі 75 мільярдів доларів.

У Міністерстві торгівлі США факт збільшення мит з 1 вересня підтвердили, а щодо жовтневого підвищення представник відомства заявив, що поки утримається від коментарів. Раніше Трамп заявив про те, що готує заходи у відповідь на введення Китаєм мит на американські товари і закликав американські компанії піти з китайського ринку.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: