«Прослуховування» у Горбатюка: кабінет чиновника перевірили

Читать на русском
Начальник управління спеціальних розслідувань ГПУ Сергій Горбатюк заявив, що його службовий кабінет міг незаконно прослуховуватися.

Начальник управління спеціальних розслідувань ГПУ Сергій Горбатюк заявив, що його службовий кабінет міг незаконно прослуховуватися.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє «Новоє время».

У підозрюваного НАБУ судді знайшли детектори прослуховуванняАпеляційний суд столиці залишив заарештованим вилучене майно в службовому кабінету викритого правоохоронцями судді.

Як повідомляє Горбатюк, йому підтвердили факт прослуховування, однак під час перевірки несанкціонованих пристроїв не було виявлено.

«Було підтвердження, що щось було. Мені телефонував один заступник генерального прокурора і обурювався тим, що ми йому готуємо підозру. Я здивувався - ми взагалі її не готували, але ми обговорювали на нараді питання того, що підготували підозру суддям, а підписує її заступник генерального прокурора. І прозвучала фраза, що підозру треба везти Столярчук», - заявив Горбатюк.

Наголошується, що під час перевірки співробітниками управління спецрозслідувань службового кабінету спецпрокурора не було виявлено прослуховуючих пристроїв.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в кабінеті заступника генпрокурора Анжели Стрижевської були виявлені прослуховуючі спецзасоби. При цьому дозвіл на прослушку ніхто не давав.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: