У Луганській області почали підвозити воду жителям Лисичанська

Читать на русском
Жителям Лисичанська та прилеглих міст в Луганській області, які напередодні залишилися без централізованого водопостачання, почали підвозити воду.
Ілюстративне фото.

Жителям Лисичанська та прилеглих міст в Луганській області, які напередодні залишилися без централізованого водопостачання, почали підвозити воду.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє ДСНС в середу, 21 серпня.

«Протягом доби населенню підвезено 76 куб. м технічної і 40 куб. м питної води (з них підрозділами ДСНС 61 куб. м технічної і 40 куб. м питної води)», - йдеться в повідомленні.

У ДСНС нагадали, що 19 серпня через заборгованість за електропостачання були відключені об'єкти КП Лисичанськводоканал - чотири насосні станції і дві каналізаційні насосні станції - в місті Лисичанськ.

Тоді без водопостачання залишилися жителі міст Новодружеськ, Привілля і частково міста Лисичанськ - всього близько 80 тисяч осіб.

Раніше президент Володимир Зеленський заявив про необхідність на законодавчому рівні не допустити відключення води на Донбасі. Він хоче врегулювати це питання на законодавчому рівні. Після цього Кабмін заборонив відключати електроенергію для «Води Донбасу».

Також представник Зеленського озвучив позицію щодо водопостачання до окупованого Криму.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: