НАБУ почало розслідувати недекларування мером Дніпра Філатовим майна

Читать на русском
Національне антикорупційне бюро відкрило кримінальне провадження за фактом можливого недекларування мером Дніпра Борисом Філатовим майна на 1 млн грн.

Національне антикорупційне бюро відкрило кримінальне провадження за фактом можливого недекларування мером Дніпра Борисом Філатовим майна на 1 млн грн.

Як інформує «Слово і Діло», про це пишуть «Українські новини».

Річниця місцевих виборів: як виконує обіцянки мер Дніпра Борис Філатов та які теми його хвилюютьМер Дніпра Борис Філатов збирається добудувати в місті метро, зробити аеропорт і відремонтувати набережну.

За його словами, справа порушена за статтею 366-1 Кримінального кодексу.

Філатов із 2016 до 2017 року не відобразив інформацію про земельну ділянку, мотоцикл, судно та орендовану земельну ділянку, а також про будинок дружини. Ще він вказав недостовірну інформацію про джерело й розмір свого доходу та доходу дружини.

Загальна сума недостовірних відомостей у деклараціях за 2016 і 2017 роки становить понад 485 тис. грн та 519 тис. грн відповідно.

Національне агентство з питань запобігання корупції просило Національне антикорупційне бюро розслідувати декларування недостовірної інформації першим заступником голови фракції «Блоку Петра Порошенко» у Верховній раді Ігорем Кононенком за 2015 рік на суму 7,6 млн грн і мером Дніпра Борисом Філатовим за 2016 і 2017 роки на 1 млн грн.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: