Зеленський звільнив в.о. голови Миколаївської ОДА

Читать на русском
Зеленський підписав указ про звільнення виконуючого обов'язки голови Миколаївської обласної державної адміністрації.

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про звільнення виконуючого обов'язки голови Миколаївської обласної державної адміністрації.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба Офісу президента.

Хто з голів ОДА найкраще виконує обіцянки, а хто з них потрапив до антирейтингу відповідальностіБільшість голів ОДА виконали понад половину обіцянок, але є й такі, що не реалізували жодного зобов’язання.

Відповідний указ був оприлюднений у понеділок, 19 серпня.

«Звільнити Боня В'ячеслава Валентиновича від тимчасового виконання обов'язків голови Миколаївської обласної державної адміністрації», - йдеться в указі №603/2019.

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський запропонував в. про. голови Миколаївської ОДА В'ячеславу Боню написати заяву про відставку. На запитання одного з журналістів Бонь про те, що він раніше заявляв про небажання працювати з Зеленським, в. о. голови ОДА відповів: «Я сказав, що не планую».

Крім того, 11 червня президент Володимир Зеленський призначив тимчасово виконуючих обов'язки голів 12 обласних державних адміністрацій замість звільнених напередодні керівників. Зокрема Зеленський призначив головою Миколаївської ОДА В'ячеслава Боня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: