Іоффе не підготував законодавчу базу для забезпечення доступності житла та медобслуговування

Читать на русском
Юлій Іоффе за п'ять років не підготував законодавчу базу для вирішення питання доступності житла та медичного обслуговування.

Народний депутат восьмого скликання Юлій Іоффе не виконав обіцянки в першу чергу підготувати законодавчу базу для забезпечення доступності житла та медичного обслуговування.

Ці обіцянки були зафіксовані в його програмі на виборах-2014, нагадує «Слово і Діло».

«Підготовка законодавчої бази для забезпечення доступності житла, освіти, медичного обслуговування», – йшлося в програмі.

За п'ять років у парламенті Іоффе не зареєстрував жодного законопроекту, який би вирішував питання забезпечення доступності житла. Депутат лише підтримав внесення змін до статті 4 закону «Про запобігання впливу світової фінансової кризи на розвиток будівельної галузі житлового будівництва» (щодо реалізації державних житлових програм)», що передбачають збільшення державної фінансової допомоги на купівлю житла вимушеним переселенцям, учасникам АТО та їхнім сім'ям.

Щодо медицини, Іоффе зареєстрував лише зміни до Податкового кодексу з приводу здешевлення ліків для населення. Але ініціативу так і не винесли на розгляд. Таким чином, обидві обіцянки не виконані.

Відзначимо, Іоффе пройшов до нової Верховної ради за списком партії «Опозиційна платформа – За життя» й відкриє перше засідання як найстарший за віком депутат.

Нагадаємо, Юрій Бойко не виконав обіцянку про те, що до «Опозиційної платформи – За життя» найближчим часом приєднаються ще кілька політичних партій.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: