Гройсман і Нетаньягу зустрінуться в Києві

Читать на русском
Володимир Гройсман і прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу проведуть зустріч у вівторок, 20 серпня, в Києві.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман і прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху проведуть зустріч у вівторок, 20 серпня, в Києві.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться в повідомленні прес-служби Кабінету міністрів України.

Зеленський закликав Нетаньягу визнати Голодомор геноцидом українського народуПрезидент Зеленський на зустрічі з прем'єр-міністром Ізраїлю Беньяміном Нетаньягу закликав визнати Голодомор 1932-33 років актом геноциду українського народу.

«20 серпня за участю прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана та прем'єр-міністра Держави Ізраїль Біньяміна Нетаньягу відбудеться зустріч щодо співпраці між Україною та Державою Ізраїль у сферах сільського господарства, IT-сектора, енергетичного сектора, харчової промисловості, фармацевтики, а також транспортної галузі», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Нетаньягу перебуває з візитом в Україні.

Офіційний візит розпочався з церемонії зустрічі ізраїльського лідера президентом України Володимиром Зеленським біля Маріїнського палацу.

На сьогодні також заплановано підписання двосторонніх документів.

Пізніше в Національному історико-меморіальному заповіднику «Бабин Яр» лідери обох країн візьмуть участь у жалобних заходах із вшанування пам'яті жертв трагедії Бабиного Яру.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: