Жданов не встиг реконструювати спорткомплекс «Авангард»

Читать на русском
Спортивний комплекс Авангард у Києві не встигнуть відремонтувати до відставки Кабінету міністрів і Жданова зокрема.

Міністр молоді та спорту Ігор Жданов не виконав обіцянку реконструювати спортивний комплекс «Авангард».

Обіцянку міністр дав у березні минулого року, нагадує «Слово і Діло».

Відзначимо, у вересні 2017 року, міністерство представило стратегічний план розвитку спортивного комплексу «Авангард», розташованого на вулиці Іллєнка в Києві. План передбачав будівництво багатофункціонального спорткомплексу з готелем і льодовою ареною.

«Я розумію гостроту проблеми будівництва нових спортивних об'єктів для фігурного катання в Україні. І ми зробимо «Авангард» – майданчик, на якому свого часу тренувався «Сокіл», там будуть тренуватися й фігуристи», – заявив Жданов.

Наприкінці серпня 2018-го Жданов розповів в інтерв'ю «Слову і Ділу», що реконструкція «Авангарду» ще не почалася через те, що в державному бюджеті не були заплановані кошти. «На жаль, мені не вдалося минулого року разом з усіма зацікавленими колегами, народними депутатами, продавити це питання безпосередньо через капітальні витрати в бюджеті Мінспорту. Коли ми розглядали бюджет на уряді до другого читання, вирішили, що ці гроші підуть із Державного фонду регіонального розвитку через Київ. Але нам не вдалося провести проект через київську комісію», – сказав він.

У липні цього року міністр проінспектував початок капітального ремонту «Авангарду». За його словами, почалися внутрішні ремонтні роботи: заміна комунікацій водопостачання та каналізації, заміна електрики, вікон, дверей. Ведуться роботи зі зведення трибуни з додатковими місцями для глядачів.

Оскільки спорткомплекс не встигнуть відремонтувати до відставки Кабінету міністрів, Жданов обіцянку не виконав.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, які обіцянки міністри мають виконати до осені.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: