Підсумки роботи Кабміну: як міністри виконували обіцянки

Читать на русском

Кабінет міністрів України у вересні піде у відставку, й «Слово і Діло» продовжує підбивати підсумки його роботи. Ми вже з'ясували, що програма уряду виконана на 61% – зі 103 обіцянок реалізовані 63. Сьогодні ми подивимось, як виконував обіцянки кожен із міністрів. Відзначимо, що 25 членів уряду дали 1 тис. 457 обіцянок (програмні та поточні), з них виконали 762 (53%), 574 провалили, а ще 121 залишається поки невиконаним.

Лідер за кількістю обіцянок в Кабміні, звичайно, прем'єр-міністр Володимир Гройсман. З моменту свого призначення в квітні 2016 року його дав 351 обіцянку, виконав – 206, 131 – провалив, ще 14 поки залишаються невиконаними.

Міністр інфраструктури Володимир Омелян дав 155 обіцянок, з них виконані 62, провалена – 71. До речі, міністр нещодавно розповідав, чому провалив більшість своїх обіцянок. На третьому місці за кількістю обіцянок голова Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков – 90, з них виконані 35, провалені – 43.

Ольга Трофімцева, яка нещодавно була призначена виконувачкою обов'язків міністр аграрної політики, встигла дати лише 9 обіцянок і виконати 5 із них. 8 обіцянок дала міністр у справах ветеранів Ірина Фріз, яка також нещодавно на своій посаді. Виконала міністр дві обіцянки й одну провалила.

Міністр у справах окупованих територій Вадим Черниш узагалі обіцяє небагато, але виконує справно: 7 реалізованих обіцянок із 8.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, які обіцянки міністрів вийшли далеко за період їхніх повноважень.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: