Зведення ООС: 12 обстрілів, без втрат

Читать на русском
Протягом минулої доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі терористи дванадцять разів порушили режим припинення вогню.

Протягом минулої доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі терористи дванадцять разів порушили режим припинення вогню.

Як повідомляє прес-центр ООС, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід поблизу Гнутового бойовики вели вогонь зі станкового протитанкового гранатомета, неподалік Павлополя — двічі з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів, в районі Пищевика — двічі з гранатометів різних систем та стрілецької зброї, біля Водяного — з ручного протитанкового гранатомета, поблизу Опитного — з підствольних гранатометів та стрілецької зброї, в районі Лебединського — з автоматичного гранатомета, поблизу Авдіївки — з автоматичного гранатомета, великокаліберного кулемета та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ поблизу Південного терористи двічі обстріляли українських військових з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, а неподалік Новолуганського — з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

У штабі додали, що минулої доби втрат серед українських військових не було.

Від початку поточної доби бойовики загалом дотримуються режиму припинення вогню.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: