Під Москвою пасажирський літак здійснив жорстку посадку, є постраждалі

Читать на русском
Семеро дорослих і троє дітей постраждали в ході аварійної посадки пасажирського лайнера на кукурудзяному полі.

Літак А321 під час зльоту в Жуковському в четвер, 15 серпня, зіткнувся зі зграєю чайок і здійснив аварійну посадку в полі.

Як пише «Слово і Діло», постраждали десять осіб, повідомляє РИА Новости.

Троє дітей і семеро дорослих постраждали під час жорсткої посадки літака A321 в підмосковному Жуковському, у постраждалих в основному удари і садна. Зазначається, що найближчі лікарні готові прийняти постраждалих.

У Росавіації повідомили, що причиною аварії стало зіткнення зі зграєю чайок.

«Вимушене приземлення літака сталося на кукурудзяному полі між ближнім і дальнім маяком системи посадки аеродрому на відстані більше одного кілометра від ЗПС», - йдеться в повідомленні.

Лайнер виконував рейс Москва - Сімферополь. Відразу після зльоту в двигун потрапили птахи. Пілоти прийняли рішення посадити літак в найближчому полі біля села Рибинське. Зазначається, що вогонь з двигуна не поширився на борт літака.

На борту повітряного судна перебували 234 людини, в тому числі семеро членів екіпажу. Їх всіх евакуювали по надувних трапах. Повідомляється, що їх доставлять в аеропорт на автобусах.

На місце події виїхали слідчі.

Раніше стало відомо, що під Москвою пасажирський літак здійснив жорстку посадку.

Нагадаємо, 5 травня в московському аеропорту Шереметьєво здійснив жорстку посадку і загорівся пасажирський лайнер. З 78 людей, які перебували на борту, вижили 37. Загинула 41 людина, серед загиблих також громадянин США.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: