В авіакатастрофі в «Шереметьєво» постраждала українка

Читать на русском
За попередньою інформацією МЗС, в авіакатастрофі в московському аеропорту постраждала громадянка України, вона в лікарні.

У результаті авіакатастрофи літака Sukhoi SuperJet 100 в аеропорту Шереметьєво постраждала одна українка.

Як пише «Слово і Діло», про це в понеділок, 6 травня, повідомив заступник директора департаменту - начальник управління консульського забезпечення МЗС України Василь Кирилич, пише УНІАН.

Назвали основні версії катастрофи літака в «Шереметьєво»Серед основних версій катастрофи літака в Шереметьєво технічна несправність і недостатня кваліфікація пілотів.

«Згідно з попередньою інформацією виявлено, що серед пасажирів був громадянин України, який травмований і зараз перебуває в лікарні», - сказав Кирилич.

«Але я наголошую, що це попередня інформація. Ми ще не отримали інформаційне повідомлення російської сторони. Ситуація змінюється, дані весь час оновлюються, тому ми можемо отримати й іншу інформацію. Але ця первинна інформація, яку ми отримали, підтверджує, що серед постраждалих є громадянин України», - додав він.

Нагадаємо, літак Superjet 100 авіакомпанії Аерофлот 5 травня здійснив аварійну посадку в аеропорту Шереметьєво. Борт виконував рейс з Москви до Мурманська і злетів о 18:03. О 18:25 пілоти доповіли про аварійну ситуацію, через п'ять хвилин після цього літак здійснив посадку. Почалася евакуація пасажирів з допомогою рятувальних трапів. Як повідомлялося, з 78 людей, які перебували на борту, вижили 37. Загинула 41 людина, серед загиблих також громадянин США.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: