У Зеленського анонсували презентацію бренду цифрової держави

Читать на русском
У Запоріжжі 27 вересня відбудеться International IT Forum у рамках якого буде вперше презентовано бренд цифрової держави.

У Запоріжжі 27 вересня відбудеться International IT Forum у рамках якого буде вперше презентовано бренд цифрової держави.

Як пише «Слово і Діло», форум буде проведено за підтримки Офісу Президента України, повідомляє прес-служба відомства.

«Україна перетвориться з аутсорсингової країни на ту, що створює продукти у сфері інформаційних технологій. Саме тому ми всією командою на чолі з Офісом Президента радо підтримуємо ініціативи, які відповідають нашому баченню перспектив розвитку держави, і, крім цього, спрямовані на розкриття наявних можливостей для бізнесу в епоху цифрових змін, а також на популяризацію цінності інновацій серед українців у цілому. Однією з таких ініціатив є International IT Forum у Запоріжжі», – зазначив радник Президента України Михайло Федоров на робочій зустрічі з організаторами форуму.

Відомо, що на форумі працюватимуть три локації:

  1. Панельна дискусія, де експерти обговорюватимуть наявні можливості державно-приватного партнерства в межах діджиталізації у державі.

  2. Виступи власників і керівників компаній світового рівня, присвячені сучасним трендам у сфері впровадження інновацій як у бізнесі, так і в державному чи муніципальному управлінні.

  3. Інтерактивна виставкова зона з експонатами від компаній (розробки у сфері робототехніки, віртуальної та доповненої реальності, автоматизації, smart-технологій тощо).

Нагадаємо, International IT Forum – це міжнародний захід, який цього року об’єднає понад 3 тис. національних та міжнародних компаній зі сфери інновацій та IT. Головна мета заходу – популяризація цінності якісного життя із впровадженими інноваціями, демонстрація комфорту, зручності та доступності цифрових змін, які відбуваються у державі.

Раніше президент Зеленський заявляв про намір реалізувати ідею «країни в смартфоні» і надолужити відставання України в розвитку електронного уряду.

Нагадаємо, в Україні почали впроваджувати автоматизований обмін даними між державними структурами.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: