Супрун розповіла про зустріч в Офісі президента

Читать на русском
В. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун під час зустрічі в Офісі президента України обговорила подальші шляхи реформування системи охорони здоров'я.

В. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун під час зустрічі в Офісі президента України обговорила подальші шляхи реформування системи охорони здоров'я.

Про це вона розповіла журналістам перед засіданням Кабінету міністрів у середу, 14 серпня, передає «Слово і Діло».

«Були зустрічі з людьми із ОП. Ми в цілому обговорюємо ідею, щоб трансформація (системи охорони здоров'я –ред.) й надалі тривала. І це найважливіше, і це становить більшу частину змісту наших розмов – що робиться, щоб і далі тривало (реформування – ред.)», – розповіла Супрун, додавши, що зустріч відбулася в неділю.

Вона підкреслила, що «велика кількість українців чекають наступного етапу трансформації, щоб вже на рівні лікарень та спеціалізованої медицини були зміни такі ж позитивні, як на рівні первинної медичної допомоги».

Відповідаючи на питання про потенційних кандидатів на посаду міністра охорони здоров'я в команді Зеленського, Супрун зазначила, що «в Україні є багато розумних і талановитих людей, які можуть продовжити трансформацію, багато хто із них навіть працювали зі мною в МОЗ моїми заступниками».

«У команді Зеленського, в Офісі президента є люди, які займалися іншими сферами, я не коментуватиму їхні можливості. Найважливіше, щоб трансформація тривала», – сказала Супрун.

Раніше Супрун розповіла про користь і шкоду кавунів.

Також нагадаємо, Супрун назвала основні причини раку.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: