Луценко розповів про статус Порошенка в усіх пов'язаних із ним справах

Читать на русском
Екс-президенту Петру Порошенко не вручено підозр по жодній відкритій кримінальній справі, по кожній з них він проходить як свідок.

Екс-президенту Петру Порошенко не вручено підозр по жодній відкритій кримінальній справі, по кожній з них він проходить як свідок.

Як пише «Слово і Діло», про це заявив в ефірі Радіо НВ генпрокурор Юрій Луценко.

«Чи є до нього [Порошенка – ред.] питання у правоохоронних органів? Є. Чи є серед них безглузді? Маса. Можу сказати лише одне: на цей момент Петро Порошенко, п’ятий президент України, є свідком у всіх справах. Жодної підозри йому в установленому порядку не вручено», — повідомив він.

Раніше повідомлялося, що слідчі ДБР перевірять інформацію щодо організації колишнім президентом України незаконного перетину через державний кордон з використанням завідомо підроблених документів.

У повідомленні ДБР не зазначено, про якого саме експрезидента йдеться. Однак Андрій Портнов зазначив у Facebook, що йдеться про поїздку експрезидента Петра Порошенка на Мальдіви.

Нагадаємо, журналісти програми Схеми: Корупція в деталях з’ясували, що з 1 по 8 січня 2018 року Порошенко перебував у відпустці на Мальдівах інкогніто під чужим ім'ям. Повідомлень на офіційних сайтах про відпочинок голови держави не було.

Після публікації розслідування у Державній прикордонній службі заявляли, що під час відвідування Мальдів Порошенко перетинав кордон законним способом.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: