Онищенко повідомив про плани повернутися в Київ

Читать на русском
Онищенка звинувачують в організації схем з метою розкрадання природного газу. За словами Онищенка, він готовий повернутися в Київ.

Депутат-утікач Олександр Онищенко планує повертатися в Київ і доводити в суді свою невинність.

Як інформує Слово і Діло, про це він сказав телеканалу «112».

Йдеться про справу, в якій Онищенка звинувачують в організації схем з метою розкрадання природного газу. За словами Онищенка, він готовий повернутися в Київ.

«В принципі планую повернутися в столицю. Єдине, чого мені би не хотілося, щоб у всій цій історії мною «торгували». Я хотів приїхати і там нормально займатися, і приходити до суду, доводити свою невинність, я знаю, що я вийду з цієї ситуації, тому що справа сфабрикована, зліплена незрозуміло на чому», - заявив Онищенко.

Луценко не виконав обіцянки оголосити в розшук Інтерполу Януковича, Клюєва та ОнищенкаВіктора Януковича, Андрія Клюєва та Олександра Онищенка Інтерпол з різних причин не оголошує в розшук. Хоча Юрій Луценко обіцяв, що питання буде вирішене.

Нагадаємо, в аеропорту «Бориспіль» 25 липня затримали ймовірного учасника злочинної організації з розкрадання природного газу.

Розслідування «газової справи» детективи НАБУ почали в грудні 2015 року. За версією слідства, в період з січня 2013 року по червень 2016 року члени злочинної організації незаконно заволоділи понад 1,6 млрд грн, отриманими від продажу газу, внаслідок чого ПАТ «Укргазвидобування» було завдано збитків у сумі понад 740 млн грн.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: