У «Борисполі» затримали учасницю «газових схем» Онищенка

Читать на русском
Наразі детективами НАБУ під процесуальним керівництвом прокурорів САП подано клопотання до суду про застосування відносно підозрюваної запобіжного заходу.

25 липня 2019 року в аеропорту «Бориспіль» затримано ймовірну учасницю злочинної організації з розкрадання природного газу, видобутого в рамках договорів про спільну діяльність із ПАТ «Укргазвидобування», яка переховувалася від слідства та була оголошена у розшук з серпня 2016 року.

Про це пише «Слово і Діло» з посиланням на інформацію САП у Facebook.

Вказана особа підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 255, ч. 5 ст. 27 ч. 4 ст. 28 ч. 5 ст. 191, ч. 5 ст. 27 ч. 4 ст. 28 ч. 2 ст. 205, ч. 5 ст. 27 ч. 4 ст. 28 ч. 3 ст. 209 КК України Кримінального кодексу України.

Наразі детективами НАБУ під процесуальним керівництвом прокурорів САП подано клопотання до суду про застосування відносно підозрюваної запобіжного заходу.

Відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За інформацією журналіста «Слова і Діла», затриманою є матір скандального нардепа Олександра Онищенка - Інесса Кадирова.

Нагадаємо, САП буде просити арешту колишнього начальника поліції Одеської області.

Також відзначимо, САП забрала у НАБУ справу Одеського аеропорту.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: