Увечері в Києві можуть закрити три станції метро

Читать на русском
У рамках третього туру української Прем'єр-ліги о 17 годині розпочнеться матч лідерів чемпіонату – «Динамо» (Київ) та «Шахтар» (Донецьк).

У суботу ввечері у зв’язку з проведенням на стадіоні НСК «Олімпійський» футбольного матчу між командами «Динамо» та «Шахтар» можливі зміни у роботі метрополітену.

Про це повідомляє прес-служба Київського метрополітену, пише Слово і Діло.

Можливе обмеження (закриття) на вхід для пасажирів станції «Олімпійська» перед початком футбольного матчу та станцій «Олімпійська», «Палац спорту» і «Площа Льва Толстого» після його закінчення.

У рамках третього туру української Прем'єр-ліги о 17 годині розпочнеться матч лідерів чемпіонату – «Динамо» (Київ) та «Шахтар» (Донецьк).

Від Жулян до Троєщини: Кубів не виконав обіцянку збудувати нову гілку метроСтепан Кубів обіцяв збудувати четверту гілку метро, яка з'єднає аеропорт Київ і Троєщину. Проект зараз на самому початку розробки.

Нагадаємо, у метро Києва планують відмовитися не тільки від жетонів, але і від проїзних - хочуть перейти виключно на єдиний електронний квиток.

Сучасні засоби оплати працюють на станції Нивки (вихід до пожежної частини), станції Іподром (вихід до Іподрому), Теремки (вихід до Магелану) та у вестибюлі (вихід до ТРЦ Піраміда) станції Позняки.

Повністю жетони будуть виведені з обігу до 30 жовтня 2019 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: