На Донбасі поновилися бойові дії, є загиблий

Читать на русском
У зоні проведення ООС на Донбасі поновлювалися бойові дії, загинуло військовослужбовець ЗСУ під час виконання бойового завдання.

У зоні проведення ООС на Донбасі поновилися бойові дії, загинуло військовослужбовець ЗСУ під час виконання бойового завдання.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на інформацію штабу ООС в суботу, 10 серпня.

Карта ООС: ситуація на сході України на 10 серпняСитуація на сході країни на 10 серпня 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«Протягом доби збройні формування Російської Федерації і її найманці чотири рази порушили режим припинення вогню... Під час виконання бойового завдання загинув військовослужбовець Національної гвардії України», - йдеться в повідомленні.

Противник обстрілював позиції українських підрозділів із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Так, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід бойовики здійснили два обстріли позицій Об'єднаних сил - поблизу Харчовика і Гнутового зі станкового протитанкового гранатомета і стрілецької зброї. А в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ противник здійснив два обстріли в районі Світлодарська та Луганського із станкового протитанкового гранатомета, великокаліберного кулемета і стрілецької зброї.

Раніше піротрехніки вилучили та знешкодили 184 вибухонебезпечних предмети на Донбасі.

Також нагадаємо, ЄС готує керівництво по російським паспортам для Донбасу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: