Піротрехніки вилучили та знешкодили 184 вибухонебезпечних предмети на Донбасі

Читать на русском
Піротехнічні підрозділи ДСНС зі складу Об'єднаних сил протягом тижня вилучили та знешкодили 184 вибухонебезпечних предмета.

Піротехнічні підрозділи ДСНС зі складу Об'єднаних сил протягом тижня вилучили та знешкодили 184 вибухонебезпечних предмета.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС, пише «Слово і Діло».

Загострення на Донбасі: чи збере Зеленський нормандську зустрічПісля загибелі 4 українських воїнів на Донбасі президент України звернувся до лідерів країн Франції та Німеччини із закликом якомога швидше зібрати нормандську зустріч.

«Піротехнічні підрозділи 60 разів залучалися для проведення спеціалізованих робіт: обстежено 40 га території, вилучено та знешкоджено 184 вибухонебезпечних предмети», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, ДСНС за тиждень відновили 13 будинків в Мар'їнці, Чермалику, Гранітному і Красногорівці. Всього з початку проведення ООС був відновлений 431 житловий будинок.

Відзначається, що всього з початку проведення ООС піротехнічні підрозділи залучалися 4 тис. 80 разів до виконання завдань за призначенням; було обстежено 5 тис. 591 га території та 16,29 га акваторії; вилучено та знешкоджено 22 тис. ВНП.

Відзначимо, ЄС готує керівництво по російським паспортами для Донбасу.

Також нагадаємо, Зеленський зателефонував Путіну у зв'язку із загибеллю бійців на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: