Джонсон закликав парламент підтримати Brexit 31 жовтня

Читать на русском
Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон звернувся до депутатів парламенту з закликом підтримати Brexit 31 жовтня.

Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон звернувся до депутатів парламенту з закликом підтримати Brexit 31 жовтня.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє Reuters.

«Я думаю, що депутати повинні продовжувати і виконувати те, що обіцяли людям цієї країни знову і знову: вони виконають мандат 2016 року і покинуть ЄС 31 жовтня», - сказав Джонсон.

Однак, він не уточнив, чи планує відкласти проведення виборів на період після Brexit у разі, якщо парламент оголосить йому вотум недовіри.

«Ми збираємося залишити Європейський Союз 31 жовтня, за що проголосували жителі цієї країни», - сказав він, відповідаючи на питання про вибори.

Раніше новий прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон заявив, що Brexit відбудеться без укладення угоди з Брюсселем, якщо європейська сторона відмовиться переглянути ці домовленості.

Однак офіційний представник Єврокомісії Міна Андрєєва заявила, що в ЄС не згодні працювати з Джонсоном над переглядом угоди по Brexit.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: