Бойовики знову порушили режим перемир’я на Донбасі

Читать на русском
Від початку поточної доби, 1 серпня, в результаті порушення перемир'я бойовиками одного військовослужбовця зі складу Об’єднаних сил поранено.

Від початку поточної доби, 1 серпня, через порушене перемир'я бойовиками одного військовослужбовця зі складу Об’єднаних сил поранено.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба Міноборони.

Сайдик заявив про результати «хлібного перемир'я» на ДонбасіСпецпредставник ОБСЄ в ТКГ по врегулюванню ситуації на сході України Мартін Сайдік заявив, що перемир’я, узгоджене на засіданні групи, принесло результати.

Наразі поранений військовий перебуває в одному з мобільних госпіталів, де йому надається уся необхідна допомога.

Так, станом на 12-ту годину сьогодні, 1 серпня, російсько-окупаційні війська здійснили три обстріли. Вони обстріляли позиції українських військових біля населених пунктів Попасна, Павлополя, Трудівський.

Нагадаємо, на Донбасі минулої доби, 31 липня, бойовики 11 разів порушили режим припинення вогню.

Крім того, 31 липня в Попаснянському районі Луганської області унаслідок обстрілу бойовиків було пошкоджено водопровід. Без водопостачання залишились 3312 абонентів.

Зазначимо, на Донбасі опівночі із настанням неділі, 21 липня, стартував новий період перемир'я, який був погоджений у Мінську під час засідання Тристоронньої контактної групи як безстроковий.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: