КПВВ «Гнутове» відновив роботу

Читать на русском
Контрольно-пропускний пункт в'їзду-виїзду (КПВВ) Гнутове відновив роботу після вчорашньої пожежі та вибухонебезпечної ситуації.

Контрольно-пропускний пункт в'їзду-виїзду (КПВВ) «Гнутове» відновив роботу після вчорашньої пожежі та вибухонебезпечної ситуації.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Facebook Донецько-Луганського регіонального управління Держприкордонслужби України.

Повідомляється, що сьогодні вранці на в'їзд і виїзд до КПВВ «Майорськ» знаходиться відповідно 20/40 автомобілів, «Мар'їнка» – 0/45; «Новотроїцьке» – 25/0; «Гнутове» – 10/5.

«Вчора в зв'язку з вибухонебезпечною ситуацією припинявся рух через лінію розмежування у КПВВ «Гнутове». Сьогодні всі КПВВ на лінії розмежування почали роботу вчасно і працюють в штатному режимі», - йдеться в повідомленні.

Також вже через КПВВ «Новотроїцьке» на тимчасово окуповану територію України пройшли 9 вантажівок з гуманітарною допомогою від Міжнародного Комітету Червоного Хреста. Жителям Донбасу направили гігієнічні та продуктові набори.

Нагадаємо, що рішенням командувача Об'єднаних сил в контрольному пункті в'їзду-виїзду «Гнутове» 31 серпня з 14:00 було введено режим «червоний». Контрольно-пропускні операції тимчасово були припинені. Вчора у безпосередній близькості від КПВВ горіла суха трава. Від вогню детонували нерозірвані боєприпаси, що створювали реальну загрозу життю і здоров'ю цивільного населення, яке слідує через лінію розмежування.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: